Organizacje niekomercyjne w gospodarce rynkowej. - Urbaniak, Boguslawa
Z poznatkov Spojených štátov o fungovaní nezávislých organizácií nekomerčného charakteru. Vznik a fungovanie nezávislého sektora popri štátnom a súkromnom. Pojem a formy nezávislých organizácií. Financovanie ich činnosti.