Ekonomické problémy reformního procesu v agrárně průmyslovém komplexu. - Hubáček, J.
Poliberalizačné výrobno-ekonomické problémy v poľnohospodárstve. Koncepčná agrárna politika ako stabilizačný faktor reformného procesu v agropriemyslovom komplexe. Agrárny program. Prechod agrokomplexu k trhovej ekonomike. Dopady reštriktívnej politiky na ekonomiku poľnohospodárskych podnikov. Doterajšie problémy realizácie ekonomickej reformy v agrokomplexe.