Strategické cíle čs. agrární politiky v širších zahraničněobchodních souvislostech. - Kraus, Josef
Perspektívy európskeho poľnohospodárstva, a novokoncipované ciele pri masívnom nástupe do tržného prostredia. Konkrétne dopady prijatia asociačnej dohody na čs. agrárnu politiku. Úloha GATT v rámci európskeho priestoru. Vývoj čs. zahraničného obchodu s poľnohospodárskymi výrobkami a štatistické údaje o základnej tovarovej charakteristike zahraničného obchodu v r. 1989-1991 a o teritoriálnej štruktúre obchodu.