O pervom etape promyšlennoj reformy v RF. K vyboru modeli industrial'nogo rosta. - Aleksejev, I.
Pokračovanie state uverejnenej v č. 6/1992, s.24-33-"Promyšlennaja reforma v Rossijskoj Federacii", v ktorej bola predložená konkrétna schéma základných prvkov reformy. Článok obsahuje variant postupnosti realizácie opatrení predloženej schémy reformy. Schéma predpokladá 4 etapy. Výklad prvej etapy, ktorá je spojená s výberom modelu ekonomického rastu priemyslu Ruska. Určenie faktorov ovplyvňujúcich vypracovanie modelu priemyselného rastu.