Árváltozások érvényesítésének módszerei a vállalkozási árakban, ártrendek. - Takács, N.
Stanovenie podnikateľských cien v podmienkach inflácie. Časový rozdiel medzi objednávkou a dodávkou prináša inflačné zmeny v cenách. Riziká pre podnikateľa. Metódy dodatočného využitia cenových zmien. Prognózy vývoja cien, výber prognózovacej metódy. Plánovanie prognostického modelu.