Gehälter in Marketing + Verkauf 1992. - Näser, Ch
Platy riadiacich pracovníkov odbytu a marketingu. Charakteristika riadiacich pracovníkov z hľadiska veku a praxe. Faktory ovplyvňujúce výšku platov: miesto v podnikovej hierarchii, veľkosť podniku. U predajcov je rozhodujúcim faktorom výšky platov odvetvie. V oblasti osobného predaja ovplyvňuje platy skúsenosť a úspech. Používanie služobných vozidiel. Stav odmeňovania vedúcich pracovníkov vo východnom Nemecku.