Kaufprioritäten bei hochwertigen Konsumgütern. - Gierl, H.
Zmeny v správaní sa mladých konzumentov pri nákupoch drahších tovarov a ich prognózovanie. Využitie analýzy hodnotových orientácií a sociodemografických premenných k charakteristike priorít pri nákupoch. Rozhodovanie konzumenta v klasickej teórii úžitku a teórii kongruencie marketingu. Indikátory priorít. Indikátory produktov s určitými vlastnosťami. Podiel mladých zákazníkov na nákupoch drahších spotrebných tovarov.