Pravo i perechod k rynku. Okončanije. - Chalfina, R.
Nevyhnutnou podmienkou normálneho fungovania trhu je jednota, systémovosť a celostnosť právneho regulovania trhových vzťahov. Charakteristika vlastností efektívneho systému právneho regulovania, procesu tvorby účinných zákonov, významu formy zákonov, ich jazyka a logiky z hľadiska účinného usmerňovania trhových vzťahov.