Pravo i perechod k rynku. 1. - Chalfina, R.
Situáciu, kedy pri úpadku výroby rozkvitajú nové komerčné struktúry doprevádzané veľkým nárastom cien v obchodoch, nemožno nazvať trhom, alebo prechodom k trhu. Vzniku a fungovaniu trhu chýba jedna zo základných podmienok a to adekvátne právne zabezpečenie. Zdôvodnenie kľúčového miesta právneho zabezpečenia vytvárania trhu a jeho fungovania.