Was macht das Marketing in Ost-Deutschland? Ost-Unternehmen haben die Chance, wieder frischen Wind in die Szene zu bringen. - Bernskötter, H.
Zmenená situácia na trhu východného Nemecka v dôsledku vzniku konkurencie. Potreba marketingu a optimálne počty zamestnancov v tejto oblasti. Existujúce predpoklady - vysoká vzdelanostná úroveň obyvateľov bývalej NDR. Nedostatok osobnej iniciatívy pracovníkov marketingu. Vyhliadky východonemeckého marketingu.