Új termékelképzelések üzleti elemzése. - Sjöström, R.
Vývoj výrobku a vzájomná spätosť požiadaviek trhu, plánovania výrobku a výroby. Miesto a úloha obchodnej analýzy vo vývoji výrobku. Štruktúra obchodnej analýzy. Analýza dopytu. Stratégia vývoja výrobku. Investície do výrobku a výroby.