Przyczyny i konsekwencje gospodarki drugiego obiegu. - Gikas, G.
Definícia druhého obehu (skrytej činnosti). Príčiny existencie ekonomiky druhého obehu. Dôsledky ekonomiky druhého obehu od 70. rokov, kedy sa stal všeobecným javom vo svete. Pozitívne a negatívne dôsledky v makro- a mikroekonomickom vyjadrení.