<Le> commerce extérieur des nouveaux Länder avec l'Europe centrale et orientale. - Werner, K.
Pokles obchodu krajov býv. NDR s východnou Európou a jeho príčiny. Hlavné ekonomické ukazovatele býv. NDR. Štruktúrne zmeny. Štruktúra zahraničného obchodu so strednou a východnou Európou v r. 1989-1991 podľa štátov a podľa tovarových skupín. Perspektívy. Hospodársky vývoj krajín strednej a východnej Európy. Ich integrácia do Európy. Zahraničný obchod ES a program jeho pomoci týmto krajinám. (Wirtschaftsdienst 1992, č.4.).