Eksportnyj kontrol' za rubežom segodnja i zavtra. - Presnjakov, Viktor Jur'jevič
Skúmanie perspektív zahraničnej kontroly exportu v podmienkach súčasnej medzinárodnej situácie. Charakteristika evolúcie názorov na ciele a úlohy tejto kontroly v západných krajinách po ukončení "studenej vojny". Pokus prognózovať ďalší rozvoj kontroly v 90. rokoch.