UEM: un point de vue critique. - Feldstein, M.
Otázky kladené po založení Európskej menovej únii a po dánskom zamietavom referende. Prevládali heslá: jeden trh, jedna mena. Vývoj zahraničného obchodu, devízový kurz a expanzia zahraničného obchodu krajín EHS. Poučenie z Nového Anglicka (USA). Európska menová únia a inflácia. (The Economist 13.6.1992.).