Devizy v podnikatelské praxi. 1. - Šubrt, V.
Vysvetlenie práv a povinností vyplývajúcich pre podnikateľov z devízového zákona č. 528/1990 Zb. Ponuková povinnosť právnických osôb a výnimky z nej, nakladanie s devízovými prostriedkami uloženými na účte, peňažné záväzky devízových tuzemcov voči devízovému cudzozemcovi, nákup nehnuteľností v zahraničí, nákup zahraničných cenných papierov, úver od devízového cudzozemca.