Konkurencija i koncentracija - regulirovanije "balansa sil" v ES. 1. - Jačeistova, N.
Súčasný proces koncentrácie výroby a kapitálu v Európskom spoločenstve. Koncentrácia formou fúzií a akvizície základnej časti kapitálu firmy. Adaptácia na vytváranie jednotného trhu. Miera koncentrácie vo vzťahu k USA a Japonsku. Metodologické prístupy k hodnoteniu dôsledkov koncentrácie.