<La> nueva actualidad de la integración. - Lahera, E.P
Orientácia súčasnej integračnej politiky Latinskej Ameriky - dôvody renovovanej aktuálnosti integračných procesov. Úsilie o recipročný voľný obchod v rámci krajín LA a o zriadenie ekonomických zoskupení doplnených bilaterálnymi zónami voľného obchodu do polovice 90. rokov. Snaha o dosiahnutie voľného obchodu s USA a Kanadou.