Vývojové tendencie západoeurópskej ekonomickej integrácie. - Iša, Ján
Objekty medzinárodnej ekonomickej integrácie. Prehlbovanie súvislostí medzi národnou a svetovou ekonomikou. Ekonomické príčiny integračných procesov. Charakteristika západoeurópskych integračných zoskupení (Montánna únia, Európske hospodárske spoločenstvo, Európske združenie voľného obchodu, Európske spoločenstvá). Pozitíva Zmluvy o európskej únii, podpísanej v Maastrichte (február 1992).