Členství Řecka v Evropském společenství. - Tíkal, S.
Grécko je malou, ekonomicky slabo rozvinutou krajinou, trpiacou silnými regionálnymi disparitami. Účinky pridruženia k ES. Podstatný pokrok v hospodárskom vývoji. Priblíženie ekonomickej úrovne k priemernej úrovni ES v rokoch 1960-1980. Podmienky vstupu Grécka do ES. Hospodársky vývoj po vstupe do ES. Účinky vstupu do ES na grécku ekonomiku.