Kdy a jak společně podnikat se zahraničním partnerem. - Vodáček, Leo
Spoločné podnikanie v užšom slova zmysle - t.j. strategické aliancie včítane joint ventures. Zmysel strategických aliancií. Poslanie strategických aliancií. Postup ich vytvárania.