O správe štátu, súdoch a väzenstve. - Tóthová, K.
Rozhovor s ministerkou spravodlivosti o postavení justície v trojuholníku deľby moci (justičná, výkonná, zákonodarná), o problematike, ktorú zahrňuje ministerstvo spravodlivosti, stave preťaženosti súdov a sudcov, preťaženosti obchodných súdov, o možnostiach zjednodušenia súdnej agendy pomocou komputerizácie, o problematike územno-správneho členenia, predpokladoch skvalitnenia legislatívneho procesu a o dôsledkoch nedomyslenej amnestie a väzenstve.