Yakuza: les organisations criminelles au Japon et leur role dans l'économie.
Yakuza, vznik a charakteristika. Yakuza v spoločnosti. Yakuza predstavuje hospodársku moc a kontroluje určité činnosti. Zaoberá sa obchodom s drogami a so zbraňami. Je to medzinárodná organizácia. Nové zákony proti obchodu s drogami a proti organizovanej kriminalite v Japonsku. (Japon, économie et société 1992, č. 255.).