Návrat k obchodním soudům. Obchodní soudnictví - procesní úprava. 1. - Hlavsa, Petr
Venovanie pozornosti len zvláštnostiam civilného procesu v oblasti obchodného súdnictva. Úprava právneho poriadku na úseku obchodného súdnictva po novembri 1989. Zriadenie Krajských obchodných súdov v ČR. Krajské súdy ako súdy I. stupňa. Registračné súdy. Charakteristika právomoci súdov v obchodných veciach.