Účastníci řízení v obchodních věcech. Obchodní soudnictví - procesní úprava. 3. - Hlavsa, Petr
Vymedzenie účastníkov v spornom a nespornom pokračovaní. Zastúpenie účastníkov. Úkony účastníkov pred súdmi. Predprocesná činnosť súdov, alebo činnosť pred zahájením pokračovania v I. stupni. Činnosť súdov pri zahájení riadenia, v priebehu riadenia a pri výkone rozhodnutí.