Poradné orgány vo verejnej správe. - Machajová, Jozefína
Hlavnou funkciou poradných orgánov vo verejnej správe je pomáhať realizovať pôsobnosť a plniť konkrétne úlohy subjektov správy, pri ktorej boli zriadené. Určenie mocenských atribútov poradných orgánov. Poradné orgány na úrovni vlády.