Vyhláška MZSV SR č. 151/1988 Zb. a doplňujúce predpisy o sociálnom zabezpečení. 2.
Pokračovanie druhej časti vyhlášky. Opakované peňažné dávky. Služby sociálnej starostlivosti. Zariadenia sociálnej starostlivosti.