Vyhláška MZSV SR č. 151/1988 Zb. a doplňujúce predpisy o sociálnom zabezpečení. 3.
Vyhláška MZSV SR č. 151/1988 Zb., ktorou sa vykonáva zákon o sociálnom zabezpečení a zákon SNR o pôsobnosti orgánov v sociálnom zabezpečení, úplné znenie ako vyplýva zo znenia z vyhlášok MZSV Slovenskej republiky.