Zur Attraktivität von Nachentrichtung und Zuschuss zur Nachentrichtung für ehemalige landwirtschaftliche Unternehmer. - Schulz-Greve, W.
Príplatky k dôchodkovému poisteniu v SRN podľa zákona o reforme dôchodkového zabezpečenia v r. 1992. Špecifiká dôchodkového poistenia v poľnohospodárstve. Podmienky oslobodenia od platenia poistného. Dôsledky zníženia príjmov v poľnohospodárstve pre dôchodkové poistenie.