Uslugi obrazovanija i rynok. - Popov, Je
Rozvoj trhových vzťahov sa rozširuje aj na nevýrobnú sféru, v tom aj na služby vzdelania. Týka sa to dlhodobého, strednodobého i krátkodobého vzdelania. Špecifické črty služieb vzdelania. Určenie úžitkovej hodnoty a hodnoty týchto služieb. Vzťah medzi trhom služieb vzdelania a trhom pracovnej sily. Otázky hradenia služieb vzdelania, formovania cien služieb vzdelania a adaptácie štátnych škôl k trhovým vzťahom.