Fakul'tet ekonomiki i upravlenija proizvodstvom. V Gosudarstvennoj akademii upravlenija. - Rulev, V.M
Odpovede na otázky v čom je špecifikum fakulty ekonomiky a riadenia výroby, aká je štruktúra a obsah učebného programu v uvedenej špecializácii a aké predpoklady uplatnenia sú pred prvými absolventami s diplomom "ekonóm-manažér".