Makroekonomičeskaja teorija (učebnyj kurs). Problemy prepodavanija ekonomičeskoj teorii v vyššej škole. - Černikov, D.
Predmet a úloha kurzu. Metrológia makroekonomických procesov. Ekonomický systém a jeho štruktúra. Makroekonomická statika. Makroekonomická dynamika.