Podnikanie vo výrobe potrebuje inžiniersky management. - Modrák, V.
Transformácia špecializovaného profilu inžinierov na manažérsky. Stimuly rozvoja inžinierskeho manažmentu. Programové smery manažérskeho inžinierstva. Oblasti inžinierskeho manažmentu (ľudia, projekty, organizácie, zdroje, systémy). Skúsenosti z organizácie inžinierskeho manažmentu v USA.