Közgazdasági elmélet a természeti eröforrásokról. - Straaten, J. van der
Príroda a prostredie v klasických a neoklasických teóriách. Negatívne vplyvy vonkajších podmienok na hospodársku situáciu. Holandská politika ochrany životného prostredia. Alternatívny model využívania prírodných zdrojov. Súvislosti ekonomických a ekologických hľadísk.