Odpadový management v ČSFR - teorie a praxe. - Bičovský, K.
Na západe je prevažná väčšina transakcií s odpadom riadená firmami odpadového manažmentu. Pojem Waste management (WM)-odpadový manažment je nám známy a WM bežne využívaný. Prehľad činností, ktoré WM firma zabezpečuje. Definovanie objednávky realizovanej prostredníctvom WM firmy. Poukaz na to, ako by mal a mohol fungovať WM v ČSFR.