<Le> cout économique du sida quelle évaluation? - Souteyrand, Y.
Autor skúma, ktoré prostriedky sú efektívne používané v boji proti AIDS, ktoré náklady slúžia na ochranu kolektívov, výdavky na hospitalizáciu a ambulantné liečenie. Trh AIDS a jeho výskum. Financovanie výdavkov na túto chorobu. Predvídania vývoja vo Francúzsku a USA. (Autrement, série Mutations 1992, č. 130.).