<The> future development of the grain market in Central and Eastern Europe. - Parotte, J.H
Prechod východoeurópskeho poľnohospodárstva z centrálne plánovaného na trhové. Dôsledky pre výrobu obilia, jeho spotrebu a obchod s ním. Rastúca potreba dovozov pšenice, krmovín, mäsa a mlieka. Pravdepodobnosť poklesu dovozov v prípade úspechu reformy, čo povedie k zosilneniu cenového tlaku na svetových trhoch.