Ekonomický pohled na alternativně hospodařící zemědělský podnik. - Jílková, Jiřina
Nízky podiel alternatívne hospodáriacich podnikov v jednotlivých krajinách (1 perc.) a vysoký v SRN (rast o 40 perc.). Výnosy a ceny a rentabilita alternatívne hospodáriacich podnikov. Výrobná štruktúra podnikov a výnosy. Realizačné ceny niektorých produktov v SRN. Náklady poľnohospodárskych podnikov v SRN. Zisk a rentabilita na 1 ha a 1 pracovníka v SRN.