Státní podpora ekologického zemědělství v hospodářsky vyspělých zemích. - Javžrková, J.
Počet a výmera poľnohospodárskych podnikov hospodáriacich ekologicky v jednotlivých krajinách ES. Preferencia ekologického poľnohospodárstva v poľnohospodárskej politike ES. Podpora záujmových zväzov, zákony na podporu ekologického poľnohospodárstva, podpora výskumu, subvencovanie. Problémy okolo ekologického poľnohospodárstva (otázka prechodu od intenzívnej výroby, nižšie výnosy).