Gazdasági átalakulás tapasztalatai az állami vállalatoknál. - Bencsik, A.
Organizačná prestavba a transformácia systému hospodárenia v maďarských štátnych podnikoch. Vznik právnych noriem o obchodných spoločnostiach v r. 1988 v Maďarsku. Poznatky z transformácie priemyselných, obchodných podnikov a podnikov služieb.