Strategische Gruppen: Ein Survey. - Homburg, Ch
Prehľad súčasných empirických poznatkov o výrobe spotrebných tovarov, investičných celkov a o službách. Možnosti interpretácie rozdielov v ziskovosti jednotlivých konkurentov na báze konceptu strategických skupín. Strategické kľúčové premenné, ktoré charakterizujú podstatné rozdiely medzi skupinami a ich špecifické konštelácie. Vzťah medzi úspechom v podnikaní a príslušnosťou ku strategickej skupine. Možnosť začlenenia konceptu strategických skupín do teórie úspešného podnikania, jeho teoretické zdôvodnenie a metodika.