vállalatátvilágítás viszonyítási alapjai és kérdései. - Ádám, I.
Charakteristické znaky úspešných podnikov. Podniková stratégia a riadenie. Orientácia na človeka v podnikovom riadení. Životný cyklus podniku a podniková orgnizácia. Vonkajšie podmienky fungovania podniku (trh, štát, odvetvie a pod.). Strategické plánovanie a marketingové ciele.