Management pro privatizované podniky. - Vodáček, Leo
Východiskové podmienky privatizácie v ČSFR a úlohy dnešných a zajtrajších vedúcich pracovníkov. Tvorba podnikateľsky orientovaného manažmentu. Kritické faktory pre manažment privatizovaných podnikov: podnikateľská stratégia, organizačné formy, nástroje manažmentu a formovanie nových vedúcich a výkonných pracovníkov.