Obecní management - ano i ne. - Walló, V.
Hlavné problémy, ktoré má riešiť správna reforma v súvislosti s ekonomickou reformou. Vzťah poriadku a chaosu a vplyv jeho chápania na manažment. Vplyv progresívnych technológií na vznik turbulencií. Imitačná stratégia. Vznik stratégií po realizácii konania na jeho legitimovanie. Miesto objektívneho, subjektívneho faktoru a faktoru času v územnom manažmente.