Prezentácia japonských systémov riadenia vo vybraných podnikoch rezortu MH SR. - Bednárik, J.
Skúsenosti s prezentáciou japonských systémov riadenia v š.p. BEZ Rozvádzače a š.p. Hydronika Bratislava. Charakteristika Japan Productivity Center. Základné princípy aktivít JPC. Charakteristika metódy zvyšovania produktivity práce "Kaizen". Systémová organizácia, poriadok, kontrola, disciplína v metóde "Kaizen".