Pružné formy organizace. - Neumaierová, Inka
Rýchlosť prepojenia základných štruktúr podniku ako základ konkurencieschopnosti. Význam vytvorenia trhovo orientovaných tzv. podnikateľských jednotiek. Štruktúra podnikateľskej jednotky v divizionálne členenej organizácii a vo funkcionálnom členení.