Strategisches Umwelt-Management. <Ein> noch weitgehend ungenutztes Erfolgs-Potential. - Wagener-Fox, P.
Ofenzívny ekologický manažment a úspech na trhu. V 90-tych rokoch sa rozhodujúcimi stali ekologické požiadavky na výrobky. Ekologické aspekty podnikovej politiky a potreba strategického ekologického manažmentu. Získavanie nových zákazníkov a zachovanie starých trhov. Integrovaný ekologický manažment.