Vedenie podniku a jeho systémová orientácia. - Šimkovič, J.
Systémový štýl vedenia podniku. Pružné formovanie vedenia a koordinácia stratégie podnik-okolie. Harmonizácia jednotlivých zložiek vedenia podniku, jej strategický a operatívny rozmer. Myslenie vedenia podniku v systémoch. Funkčnosť podsystémov manažmentu. Harmonizácia pomocou skupín systémových prístupov.