K inventarizacím v roce 1992. - Schiffer, V.
Zákon o účtovníctve, ktorý vstúpil do platnosti začiatkom roku 1992, prináša nový pohľad aj na funkciu a poslanie inventarizácie majetku. Komentár k vybraným odsekom zákona týkajúcim sa prípravy inventarizácie, ako aj uskutočňovania inventarizácií fyzickou inventúrou a dokladovou inventúrou.