Thesen zur Prozesskostenrechnung. - Fröhling, O.
Teoretické a praktické slabiny metodiky účtovania operatívnych nákladov Pfohla a Stölzla (ZfB 11/91), najmä v oblasti analýzy aktivít, účtovania operatívnych nákladov podľa miest vzniku nákladov, analýzy odchýlok nákladov a kalkulácie operatívnych nákladov. Závery pre teóriu a prax účtovania nákladov.